Monday, May 9, 2011

Регулярні R4 DS і DSi R4 вм'ятина робота по 3DS Nintendo так що ці зазнали модифікації для роботи з 3ds дисках

Регулярні R4 DS і DSi R4 вм'ятина робота по 3DS Nintendo так що ці зазнали модифікації для роботи з 3ds дисках. Це Nintendo 3DS R4 карти копії багатьох популярних брендів і змінюється відповідно Люди також закликають DS гри, R4 диски або R4 гри, а не називаючи їх по їх реальне ім'я Враховуючи продуктивність 3DS R4 карти, він має широкий спектр можливостей. Він визначає, що справу зроблено чи ні.



3DS карта R4 також називають NDSL R4 буде підтримувати SDHC. Є також доступні оновлення як R4 LLL, оновлення або R4-LLL нової або R4 SDHC Upgrade. R4 DS ПЗУ є найкращим з усіх відомих SLOT -1 DS ROM Flash Card. Користувачеві доведеться використовувати GBA картки і проходити Me карти, перш ніж використовувати це, якщо не користувач повинен встановити Custom Firmware на DS грати NDS ROM. Але це був змінений R4DS просто в обхід захисту від копіювання на грі резервні копії NDS гри.

NDS Ігри будуть проходити на Nintendo R4 3DS, який є першим кроком на шляху злому він. Цей злам хороша новина для гравців, і це також можна завантажити гри в майбутньому r4i gold є першим і самим корисним карти на NDS.This перший флеш-карти для підтримки ігри завантажити Ця карта використовується для виконання його функцій

Це Nintendo 3DS r4i карти високої якості і цілком сумісна з іграми. Цей флеш-карти є популярним і найуспішнішим Цей флеш-карту R4 DS буде працювати тільки на Nintendo DS або Nintendo DS Lite з рук. Це можна скачати ігри і грати, і це також можливо для досягнення тієї ж функції на Nintendo 3DS. Це дає нам можливість слухати музику, дивитися фільми, читати книги або переглядати відео в Інтернеті. Вона також допомагає нам у досягненні багатьох функцій на Nintendo 3DS і доводить це, як багатофункціональний інструмент. Для гравців, які використовують Nintendo 3DS, R4 для 3DS це кращий вибір і робить революцію в 3DS R4.
Є багато флеш-карти виробники по всьому світу, як Acekard команда, команда Циклопа. . R4 3DS лідирує в продажах серед тих жорстких конкурентів, так як багато гравців вважають за краще це для нього різні і зручні функції. Це сумісно з функціями, як Action Replay, скидання параметрів яскравості, повільний відео руху, функцією перетягування мишею, щоб зробити обробку дуже легко.

1 comment:

  1. I have seen amount of users who have faced problem of R4 cards which didn't work on their Nintendo DS. Even i have also faced this problem, but when i have contacted to R4 supporters, it been resolved it self.
    r4i gold

    ReplyDelete